Erzsébet
1 °C
4 °C

Veszteséggel zárták Kovács Ákos cégei a tavalyi évet

2018.05.31. 19:10

A HVG szúrta ki a május 31-én közzétett éves beszámolók alapján, hogy Kovács Ákos zenei cége és borozója is veszteséget termelt az elmúlt évben. A céges adatok szerint a zenei tevékenységeket jegyző Fehér Sólyom Bt.-nek 4000 forint híján összejött a nullszaldó 2017-ben. Bár árbevétele 313 millióról 60 millióra csökkent, még így is maradt egy millió forintja a kiadások után, de azt be kellett fizetnie adóként. 

Cudar évet zárt azonban az Andante Borpatika Kft., ami a legutóbbi hírek szerint elég kedvezményesen, nagyjából egy nyolcadik kerületi garzon havi bérleti díjával megegyező áron bérel egy 277 négyzetméteres üzlethelyiséget, a Budai Várnegyed közepén. A most beadott beszámoló szerint, hiába növelte bevételét 15 millió forinttal, és zárta az évet 49 milliós bevétellel, végül mégis 3 milliós veszteséget termelt a cég tavaly. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?