Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szuperluxi vacsorán demonstrálta a divatipar átvételét Orbán Ráhel és köre

2018.06.07. 21:05

A magyar divat- és dizájnipar felügyeletének átvételét demonstrálta Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya április végén egy luxusvacsorán, írja a 24.hu.

Mint írják, a "szuperluxi" vacsorát az V. kerületi Ybl-palotában egy körülbelül 50 fős szűk körnek tartották április 26-án. A Front Row Dinnernek keresztelt rendezvényen egy asztalnál ült Orbán Ráhel, Rogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal vannak közös belvárosi milliárdos ingatlanérdekeltségei.

Az egyik meghívott szerint érezhető volt hogy Ráhel körül forognak a dolgok, éreztette is, hogy vele kell jóban lenni, ha valaki akar valamit. A 24.hu forrása szerint Orbán Ráhelék viselkedéséből kiolvasható volt, hogy mostantól a divatvilágot a felségterületüknek tartják.