Magyar okosvizet fog gyártani a Coca-Cola

2018.06.18. 08:40

A Coca-Cola HBC Magyarország egy teljesen új termék, az okosvíz palackozását indította el egy 1,8 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően - derül ki a cég közleményéből.

A GLACEAU smartwater alapanyaga a cég zalaszentgróti palackozójának ásványvize, amiből egy felhőképződést utánzó gyártási folyamat során jön létre a különlegesen tiszta és friss ízű, hozzáadott elektrolitokat tartalmazó ital. Az ital előállításához szükséges technológiát Európában eddig csak Nagy-Britanniában és Hollandiában alkalmazták.

289529011 0 640x640

Első körben Olaszország, Ausztria, Oroszország, Csehország, Szlovákia, Szerbia, Horvátország és Írország boltjaiba jut majd el a Magyarországon előállított okosvíz. Hazánk legnagyobb üdítőital-gyártója az elkövetkező években további bővüléssel és éves szinten százmillió palack okosvíz előállításával számol.

Minas Agelidis, a Coca-Cola HBC Magyarország ügyvezetője szerint az okosvíz a világszerte dinamikusan bővülő víz piac egyik különleges terméke, amely az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában már az első számú prémium márkává nőtte ki magát.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Magyar okosvizet fog gyártani a Coca-Cola

Zalaszentgrótról 8 országba exportálják majd a felhők által inspirált technológiával készült vízből.

3461 · Jun 18, 2018 08:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments


  • Tippek
  • Hírek