Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindenki elutazik augusztus 20-án

2018.08.08. 11:30

Több mint két és félszeres a forgalomnövekedés az augusztus 20-i hosszú hétvégén a tavalyihoz képest a Szállás.hu adatai szerint a magyarországi szálláshelyeken.

A külföldi úti célok közül Krakkó, Zakopane és Torockó a legkeresettebbek. Foglalásonként átlagosan 46 650 forintot fizetnek a vendégek, és az apartmanokat, illetve a vendégházakat szeretik a legjobban (46 százalék ilyenekbe foglalt), utánuk jönnek a panziók és a szállodák.

A Balaton körül Siófok, Balatonlelle és Balatonfüred számíthatnak a legnagyobb zsúfoltságra a hosszú hétvégén. A Szállás.hu kedvezménykuponokat is értékesít, a statisztikák alapján az egri vár, a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Zalakarosi Fürdő a legnépszerűbbek.

A szállásfoglaló oldal adatai szerint a szeptember is erős lesz. Belföldön Eger, Budapest és Hajdúszoboszló a legnépszerűbb célpontok, külföldön pedig Crikvenica, Zakopane és Krakkó.

Top 10 belföldi úti cél az augusztus 20-i hosszú hétvégén:

  1. Siófok
  2. Hajdúszoboszló
  3. Eger
  4. Szeged
  5. Gyula
  6. Budapest
  7. Balatonlelle
  8. Debrecen
  9. Zalakaros
  10. Balatonfüred