Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Újabb plakátokkal áraszthatja el a kormány az országot

2018.09.13. 12:38 Módosítva: 2018-09-13 13:42:41

Újabb 5,9 milliárdos állami megbízást nyertek Balásy Gyula érdekeltségei, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft.  "az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására" a Közbeszerzési Hatóság honlapjára feltöltött, 24.hu által ismertetett dokumentáció szerint.

Az "állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása" megnevezés mindeddig leginkább propagandaplakátok gyártását jelentette, így feltételezhetően most is valami hasonló készül. Balásy Gyuláéknak köszönhetjük egyebek mellett a menekült-, Brüsszel-, és Soros-ellenes plakátokat, cégei pedig most is ugyanazokkal az alvállalkozókkal dolgoznak majd, akikkel a korábbi plakátkampányokon.

Szóljon hozzá, mondja el a véleményét az Index moderált politikai csoportjában, a Kibeszélőben!

Munkát kap a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft., a p2m Consulting Szolgáltató és Tanácsadó Kft., illetve a Századvég Politikai Iskola Alapítvány. Az NKOH az ajánlattételi felhívást szeptember 10-én küldték ki, az ajánlat elfogadásáról szóló összegzést két nappal később, szeptember 12-én hozták nyilvánosságra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?