Judit
2 °C
7 °C

15 bankfiókját zárja be az MKB

2018.09.28. 12:05 Módosítva: 2018-09-28 15:24:00

15 fiókot zár be az MKB Bank a költséghatékonyság növelésére hivatkozva – értesültünk egy olvasónktól, aki a bank ügyfeleként levelet kapott a közelgő intézkedésről. 

A Balog Ádám vezérigazgató által aláírt levél szerint november 30-ig szüntetik meg az érintett fiókokat, de azt nem írják, melyikekről van szó. A fiókbezárásokkal azt akarják biztosítani, hogy a bank nyereségessége fenntartható legyen. A fiókok vezetőit a pénteken esedékes Országos Fiókvezetői Értekezleten tájékoztatják a továbbiakról, az érintett fiókokban számlát vezető ügyfeleket pedig a jogszabályokban előírt módon tájékoztatják a tennivalókról. 

Megkérdeztük az MKB sajtóosztályát, mely fiókokat szüntetik meg és hány főt kell elbocsátani a bezárások miatt. A bank válaszában közölte, hogy a sajtót csak a jövő héten tájékoztatják a részletekről. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?