Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

15 bankfiókját zárja be az MKB

2018.09.28. 12:05 Módosítva: 2018-09-28 15:24:00

15 fiókot zár be az MKB Bank a költséghatékonyság növelésére hivatkozva – értesültünk egy olvasónktól, aki a bank ügyfeleként levelet kapott a közelgő intézkedésről. 

A Balog Ádám vezérigazgató által aláírt levél szerint november 30-ig szüntetik meg az érintett fiókokat, de azt nem írják, melyikekről van szó. A fiókbezárásokkal azt akarják biztosítani, hogy a bank nyereségessége fenntartható legyen. A fiókok vezetőit a pénteken esedékes Országos Fiókvezetői Értekezleten tájékoztatják a továbbiakról, az érintett fiókokban számlát vezető ügyfeleket pedig a jogszabályokban előírt módon tájékoztatják a tennivalókról. 

Megkérdeztük az MKB sajtóosztályát, mely fiókokat szüntetik meg és hány főt kell elbocsátani a bezárások miatt. A bank válaszában közölte, hogy a sajtót csak a jövő héten tájékoztatják a részletekről.