Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Van még olyan, hogy Mészáros Lőrinc elveszít egy közbeszerzést

2018.10.02. 09:30

Mészáros Lőrinc cégbirodalmának meseszerű felemelkedéséről már rengeteget írtunk, és hát nem titok, hogy ennek a birodalomnak az alapja a Mészáros és Mészáros Kft. és az ezzel elnyert több milliárd forintnyi, közbeszerzésen elnyert állami ( főleg EU-s ) pénz. Így 2018 Magyarországán már majdnem hogy meglepőnek tűnik, hogy van olyan, hogy a Mészáros és Mészáros elindul egy közbeszerzésen, és nem nyer.

Pedig van ilyen, a Napi.hu szúrta ki a Közbeszerzési Értesítőben. A pályázatot Magyarkeszi település ivóvízminőség-javító programjára írták ki, a beruházást 301 millió forintra becsülték. A megbízásra Mészáros Lőrinc cége az EuroAszfalt Kft.-vel konzorcium is jelentkezett, ahogy a Colas Alterra Zrt. és a Swietelsky Magyarország Kft. is. A nyertes viszont a zalakarosi Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. lett, amely 378 millió forintért vállalta el a megbízást.

Ez a cég nyerte el még a Szentlőrinc, Lakócsa, Potony, Szentborbás, Tótújfalu, Csokonyavisonta, Darány, Istvándi, Taszár és  Orci ivóvízminőségének javítására kiírt tendert is, ezen viszont a Mészáros és Mészáros nem is indult. 

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas