Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Pepsi már gondolkodik, hogy piacra dobja a marihuánás kólát

2018.10.03. 17:04

Mivel Kanadában legalizálták a marihuánát, több üdítőital-gyártó is fontolóra vette, hogy frissítené a termékcsaládját. Most épp a Pepsi igazgatója beszélt nyilvánosan arról, hogy gondolkodnak a füves kóla bevezetésén, de közölt már hasonlóról terveket a Coca-Cola is, írja a CNBC.

"Nagyon figyelünk a lehetőségre, de nem állok készen arra, hogy bármilyen jövőbeli tervet bejelentsek" – mondta Hugh Johnston, a PepsiCo pénzügyi igazgatója kedden újságíróknak.

Az Egyesült Államok néhány államában már Kanadát megelőzve legalizálták a marihuánát, így már elég nagy a fogyasztói bázisa egy kannabiszos kólának.

A Corona sört készítő Constellation nyáron bejelentette, hogy felvásárol egy kannabisztermesztéssel foglalkozó kanadai céget. A Coca-Cola illetékesei pedig arról beszéltek korábban, hogy a kannabiszolaj, vagyis az abban lévő, nem pszichoaktív CBD hatóanyagot lehetne okosan használni néhány nyugtató hatású italban. (A CBD-től nem lehet betépni, az a fűben lévő THC nevű hatóanyag okozza.)

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas