Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Grúz járattal bővít Ferihegy, Londonba is több gép megy majd

2018.10.03. 17:09

Új légitársaság jelenik meg és új légi járatok is nyílnak az október 28-ával induló téli menetrendi időszakban - közölte szerdán a Budapest Airport az MTI-vel. Az új légitársaság nem más, mint a 2017-ben alapított grúz MyWay, ami Tbiliszi és Budapest között indít új járatot, itt hetente háromszor repülnek majd Boeing 737-esekkel.

Mégy közelebb kerül Nagy-Britannia

A brit szigetek megközelítése még könnyebb lesz Budapestről, ugyanis

  • az easyJet heti kétszer közlekedik majd London Southendre, illetve Manchesterbe,
  • a Wizz Air heti három járatot indít Doncaster/Sheffield repülőterére,
  • a LOT lengyel légitársaság pedig a London belvárosában, a pénzügyi negyed közvetlen közelében fekvő London City légikikötőbe indít járatot, amely hetente 14-szer közlekedik majd.

A Wizz Air emellett az izraeli Ovdába, a Ryanair Ammanba, valamint Marseille-be is repül majd a téli menetrendi időszakban.

Több légitársaság már azt is jelezte, hogy a március 28-án induló nyári menetrendre mit tervez: a Ryanair Corkba, Cagliariba, Bariba és Sevillába is indít járatot, a francia Transavia pedig jövő tavasztól a Loire folyó torkolatában fekvő Nantes városát teszi elérhetővé.