Jenő
-2 °C
6 °C

Rendszercsere okozott fennakadásokat a Budapest Bank ügyfeleinél

2018.10.29. 10:41
Új kártyarendszerre állt át a hétvégén a Budapest Bank. Mindez, például a nagy leterhelés miatt kisebb fennakadásokat okozott, de a bank jelezte: immár megoldódott a probléma.

Nem minden Budapest Bank ügyfél tudta hétfő reggel használni a különböző elektronikus csatornáit, és volt, aki miután a bank honlapján nem kapott tájékoztatást, hozzánk fordult.

A Budapest Bankot elértük, és a következő tájékoztatást kaptuk a helyzetről:

A hétvégén a Budapest Bankban sikeresen megtörtént a technikai átállás az új kártyarendszerre."

"Az új bankkártyarendszer a Budapest Bank egyik fő informatikai rendszere. A legmodernebb technológiát vezettük be, amiből az ügyfelek számára is számos előny származik majd a jövőben:

- lehetővé válik új kártyakonstrukciók, hűségprogramok bevezetése,

- olyan innovatív folyamatok, szolgáltatások lesznek elérhetők, mint például a teljesen online bankszámlanyitás és hitelfelvétel, vagy a pénzbefizetésre alkalmas bankautomaták.

Fiókjaink hétfő reggel a szokásos időben kinyitottak és kiszolgálják ügyfeleinket, újra működnek az elektronikus csatornáink és a pénzforgalom.

Mint minden komoly banki nagyrendszer cserénél, kisebb hibák előfordulnak. Dolgozunk a sürgős elhárításukon, az elektronikus ügyfélkiszolgáló rendszereink stabil működésének megerősítésén. A hétvégi kártyás átállást követően ügyfeleink egyszerre nagy számban kísérlik meg elektronikus csatornáink használatát, ami átmeneti túlterheléseket, adatmegjelenítési eltéréseket okoz.

Kérjük kedves ügyfeleink türelmet. Amennyiben nem tudnak sikeresen belépni, ismételjék meg a műveletet újra kis idő elteltével!" - javasolta a bank.

Frissítés: a bank jelezte számunkra, hogy a problémák rendeződtek, nincsenek fennakadások az elektronikus ügyfélcsatornák működésében

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?