Szilvia
5 °C
16 °C

A kormány kedvenc reklámcégével dolgoztat a Magyar Telekom

2018.11.06. 16:13

A kormány éppen aktuálisan kedvenc reklámügynékségét bízta meg legújabb reklámkampányával a Magyar Telekom - írja a Kreatív.hu. Bár a Telekom a vezető magyar kreatív ügynökségek közül hárommal, a DDB-vel, az Isobarral és a Mitóval is együtt dolgozik, november elején indult új kampányát a Lounge Design jegyzi. 

Ez a cég 2015-ben még egy kis kreatív cég volt a portál szerint, azóta viszont ( főleg mióta az olyan korábbi favoritok, mint a Kuna Tibor-féle Trinity és Young and Partners, vagy a Csetényi Csaba-féle Network 360 kiesett a pixisből), a Nemzeti Kommunikációs Hivatal kizárólagos beszállítójává vállt. Ilyen minőségében dolgozik a Magyar Turisztikai Ügynökségnek, a Diákhitel Központ vagy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kampányain, de a kormány kék hátterű propagandaplakátjait is ez a cég tervezi egy ideje. 

A Kreatív megkérdezte a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatóját, Szabó Béla Attilát arról, hogy miért pont a kormány kedvenc ügynökségére esett a választás. Ő többek között a következőket mondta az új kampányról: "A Magyar Telekom legújabb márkakampányában tehát a magyarsággal kapcsolatos motívumokat kutatja, a 'tipikusan magyar' attitűdöt kívánja újragondolni, közösen meghatározni." Azt mondta, több körben is bekértek koncepciókat ügynökségektől, de a Lounge ötlete tetszett nekik a legjobban:

A Lounge a turisztikai téren szerzett referenciái miatt került képbe: úgy láttuk, hogy ilyen háttérrel eredeti és hiteles módon tudnak hozzányúlni a »magyar« témához.

Azt is hozzátette, hogy erre az egy kampányra szerződtek az ügynökséggel, "a kereskedelmi és kommunikációs igények függvényében" döntenek a folytatásról.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?