Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Mészáros bizalmasáé lett Simicska Lajos reklámcége

2018.11.21. 13:32

Vörös József lett a korábban Simicska Lajos tulajdonában lévő közterületi reklámcég, az Euro Publicity Kft. - írja a 24.hu. A portál cégadatokra hivatkozva azt írja, hogy a cég november 8-án került át a Mészáros Lőrinc bizalmasai között számon tartott Vörös Józsefhez a cég Nyerges Zsolttól, akinek Simicska minden érdekeltségét átadta a nyári nagy kapitulálása alkalmával. Ez már a második volt Simicska cég, ami Vörösnél landol, ő lett ugyanis a milliárdos árbevételt hozó Mezort Zrt. tulajdonosa is. 

Vörös annyira közel áll a Magyarország talán már leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinchez, hogy annak idején a felcsúti csúcsvállalkozó képzeletbeli válogatottjába is beválasztottuk. Ahogy akkor írtuk, a szentlőrinckátai ügyvéd igazi és régi barát, aki  a Mészáros családdal szokott nyaralni, akik ismerik, őt is látták már a felcsúti Mészáros-páholyban.

Emellett Mészáros rendszeres jogi képviselője, aki 

a felcsúti Puskás Akadémia igazgatósági tagja, MNB-s alapítványok kuratóriumának tagja, benne van a Pilisi Parkerdő Zrt. felügyelőbizottságában, illetve a Magyar Nemzeti Bank által gründolt Vízház Zrt. elnevezésű ingatlanos cég igazgatóságában, valamint ő lett a zuglói Postás Sport Egyesület elnöke is.

Simicska Lajos más érdekeltségei is Mészáros közelében landoltak, a NER volt főoligarchájának legismertebb cégét, a Közgépet például a Szijj László tulajdonában lévő Duna Aszfaltnak adta el Nyerges Zsolt. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?