Gál
10 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Már autókat is lízingel a Lidl Németországban

2019.02.05. 14:19

A német Lidl beszállt az autólízing-piacra, a cégtől mostantól kis városi autókat lízingel német magánügyfeleknek a berlini Vehiculum startuppal közösen – írja a Hvg.hu. A lízingelni a dedikált weboldalon lehet, a megrendelés digitális, papírmentes.

Autóból nincs túl nagy kínálat, konkrétan egyetlen típust, a Fiat 500-at lehet választani, de azt legalább négy különböző színben. A városi kisautó 24, 36, illetve 48 hónapra lízingelhető, 10-15 ezer kilométeres éves futásteljesítmény mellett.

Az első körben Berlinben, Erfurtban és Halléban elérhető autókra opcionális biztosítást, illetve téligumit is lehet kérni. A 69 lóerős benzinmotorral szerelt Fiat 500 48 hónapos futamidő, illetve 10 ezer kilométeres futásteljesítmény esetén már havi 89 euró (28 ezer forint) ellenében használatba vehető.

A szolgáltatás keretein belül idén áprilisig első körben ezer autót kívánnak lízingbe bocsátani a cégek. Németországban egyébként autókat is árul a Lidl, a vállalat alig használt céges autóit vehetik meg a vásárlók kedvezményes áron.