Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Nyugdíjas vízicsúszda-kezelőket keresnek budapesti fürdőkbe

2019.03.19. 13:13

Nyugdíjas szövetkezeti munkavállalókat keres a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) az üzemeltetésében lévő fürdőkbe – írja a Napi.hu a közbeszerzési értesítőre hivatkozva.

A közbeszerzési kiírás szerint a fürdőkbe, illetve strandfürdőkbe nyugdíjas munkára keresnek

  • 8 fő vízicsúszda-kezelőt (ehhez a mutatványos berendezések biztonságosságáról szóló rendelet szerinti tanfolyam elvégzéséről szóló igazolás szükséges);
  • 4 fürdősegédmunkást (mint például takarító, öltözőkezelő, kölcsönzői segédmunkás);
  • 6 pénztárost (ehhez középfokú végzettség szükséges);
  • 2 kertészeti segédmunkást
  • és 2 fürdő házirend felügyelőt.

A fővárosi fürdőket üzemeltető BGYH közbeszerzést írt ki, a pályázatokat április 23-ig lehet beadni. A nyertes munkaerő-közvetítővel vállalkozási keretszerződést kötnek nettó 100 millió forint keretösszegben. A BGYH nettó 100 millió forint erejéig vállal kötelezettséget nyugdíjasok foglalkoztatására. A keretszerződés három évre, 50 ezer munkaórára szól, de csak 35 ezer munkaóra lehívására vállal kötelezettséget a cég, ugyanakkor a szerződés meghosszabbítható. 

Olyan cégek indulhatnak a közbeszerzésen, amiknek az előző három üzleti évben  legalább 50 millió forint volt az árbevételük. Az olyan cégeknek, amik kevesebb mint 3 éve működnek, legalább 20 millió forintos nettó árbevétellel kell rendelkezniük nyugdíjas munkaerő közvetítéséből.