Rogán Cecília tovább terjeszkedik a fitneszbizniszben

2019.05.04. 08:51

Megvásárolta a Fitbalance többségi tulajdonrészét Rogán Cecília és Sarka Kata közös cége, a Nakama & Partners - mondta a 24.hu-nak Bara Csaba, a rendezvény korábbi főszervezője. 

A Fitbalance magát a legismertebb sport- és életmódexpóként reklámozza, idén 13. alkalommal rendezik meg, a Stefánia-palotából eljutott odáig, hogy megtölti fizetőképes érdeklődőkkel a Papp László Sportarénát. Tavaly 20 színpadon ment egyszerre a spinningtől a zumbáig az alakformálás, a főszervező korábban azt mondta, hogy 100-110 bérleti díjat fizető kiállót engednek be, azért nem többet, hogy ne legyen túlságosan zsúfolt a helyszín. 

A Fitbalance egy elég jól menő rendezvénynek tűnik, Rogán Cecíliáék tavalyi beszállása óta pedig az állam is hozzáteszi a magáét: megjelent a támogatók között a Szerencsejáték Zrt., az MVM, az Antenna Hungária, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság pedig felkerült a partnerlistára. A MÁV pedig féláron adja a vonatjegyeket azoknak, akik vidékről utaznak a budapesti rendezvényre. 

Bara Csabát a Fővárosi Törvényszék egy 2017-es ítélete eltiltotta attól, hogy bármely cégben vezető tisztségviselői posztot töltsön be. A 24.hu szerint Bara rajta van a NAV szégyenlistáján is a tízmillió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező személyek között. 

Rogán Cecília életéről és üzleteiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen. 

Frissítés 

Cikkünk megjelenése után Bara Csaba az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz: 

"Bara Csaba, mint magánszemély, soha nem voltam tulajdonosa a FitBalance eseményeknek. A rendezvényeken, mint főszervező vettem részt. Ennek értelmében tulajdonrészt sem adtam el a Nakama&Partners Kft-nek. Az állítás, mely szerint jelenleg is kisebbségi tulajdonos lennék a rendezvényt lebonyolító cégben, szintén valótlan és alaptalan. Ezen felül a cikk úgy jelent meg a 24.hu oldalon, hogy nem adtam nyilatkozatot a cikket író újságírónak, valamint annak tartalmát előzetesen nem egyeztették le velem és nem is hagyatták jóvá! Ezúton kérem a fentiekben leírtaktudomásul vételét és annak leközlését, mint pontosítást és helyreigazítást az oldalon."

Cikkünk korábbi verziójában az szerepelt a 24.hu alapján, hogy Bara Csaba továbbra is kisebbségi tulajdonos a Fitbalance-ban.