János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mészáros Lőrinc ásványvizét osztja a MÁV a kánikulában

2019.06.12. 11:56 Módosítva: 2019.06.12. 11:56

A szerdán elkezdődött harmadfokú hőségriadóra tekintettel a MÁV-Start déltől egészen a riasztás végéig ingyen ásványvizet biztosít utasainak, vonatra váróknak a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon.

A vasúti társaság közleménye szerint Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szegedi, a kecskeméti, a szolnoki, a győri, a pécsi, a nagykanizsai, a zalaegerszegi, a siófoki, a veszprémi, a tapolcai és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatra várakozók.

Na, és ki jár ezzel jól?

Tavaly derült ki, hogy a MÁV 2022-ig a Mészáros Lőrinchez köthető Vivienvíz Kft.-től veszi a kánikulában kiosztott palackozott vizet, egy 1,22 milliárd forintos megállapodás keretében.