Egy év után távozik a Central Médiacsoport vezérigazgatója

2019.06.19. 08:48

Távozik a Centrál Médiacsoport éléről Mészáros Kinga, aki tavaly május 15-én vette át Varga Zoltántól a cégcsoport vezérigazgatói feladatait, írja a Kreatív. „2019. június 18-ával távozik posztjáról Mészáros Kinga, a Central Médiacsoport vezérigazgatója, a cégcsoport vezetését mostantól az igazgatóság elnöke, Varga Zoltán látja el"– közölte a cégcsoport a lappal.

MeszarosKinga 1080x608
Fotó: Centrál Média

A kiadványaival havonta együttesen több mint 6,7 millió olvasót és látogatót elérő médiavállalat női és tematikus magazinjai közé olyan kiadványok tartoznak, mint például a Nők Lapja, a Story Magazin, a National Geographic és az Nlc.hu.

Mészáros a közösen kialakított növekedési stratégia megvalósításával kapcsolatos eltérő elképzelésekkel indokolta felmondását. Az eredeti elképzelés szerint Mészáros kinevezése része lett volna a Central Médiacsoport következő 3 éves stratégiájának, ami a hazai piacon az adat és technológiaalapú tartalomgyártásról, külföldön pedig a közép-kelet-európai terjeszkedésről szólt.

Mészáros Kinga 2017 novemberében érkezett a Central Médiacsoporthoz stratégiai vezérigazgató-helyettesként, korábban a reklámszakmában dolgozott, 18 éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik. 2005-ben csatlakozott a Saatchi & Saatchi nemzetközi ügynökséghez, 2007-től átvette az ügyfélkapcsolati osztály vezetését, majd 2009-től a cég ügyvezetője lett. A Publicis Groupe 2016-os átszervezését követően a magyarországi Publicis One ügynökségi csoport vezetőjévé nevezték ki.  • Hírek
  • Hírek