Gyakornoki programot hirdetett Mészáros cégcsoportja

2019.08.02. 13:25

Mindig is arról ábrándozott, hogy Magyarország legdinamikusabban gazdagodó emberének valamelyik cégénél leshesse el, hogy lehet pár év alatt Magyarország második leggazdagabb emberévé válni? Ha ön egy pályaválasztás előtt álló középiskolás vagy pályakezdő diplomás, akkor az álma valóra válhat, ugyanis

pont ilyen embereket vár most meghirdetett gyakornoki programjába a Mészáros-csoport!

A Mészáros Alapítvány közleménye szerint kivételes karrierépítési lehetőséget kínálnak a jövő divattervezői, mérnökei, menedzserei vagy agrárszakemberei számára. A Talentis Gyakornoki Programot a Talentis Consulting Zrt. koordinálja, de nem csak ennél a cégnél lehet gyakornokoskodni a szerencsés kiválasztottaknak, hanem a Mészáros cégbirodalomhoz tartozó , "a gazdaság számos szegmensében érdekelt vállalatoknál", ezzel járulva hozzá "a képzett munkaerő magyarországi boldogulásához."

Ahhoz, hogy a tudás kamatozzon, a tehetség kibontakozzon és a szorgalom megmutatkozzon, lehetőség kell. Biztosítottuk az anyagi segítséget, az üzleti világ inspiráló egyéniségeinek megismerését, a kapcsolatépítés lehetőségét. 

- ezt már Dr. Mészáros Beatrix, a birodalom egy részét (és hamarosan egészét) összefogó Opus Global elnöke teszi hozzá az alapítvány közleményében. 

Azoknak a középiskolásoknak és egyetemistáknak, akik a NER leghatalmasabb gazdasági emberénél szeretnék kezdeni a pályájukat, regisztrálniuk kell a Talentis erre létrehozott honlapján. A jelentkezőket már most várják, de a programban résztvevő vállalatok és oktatási intézmények listája majd szeptemberben lesz teljes.