Szerződést bont Norbival az egyik Update franchise-üzlet

2020.01.27. 20:31 Módosítva: 2020.01.27. 21:20

Megszünteti a franchise-szerződését a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel egy Update-boltot üzemeltető cég a Mammut bevásárlóközpontban, írja az érintett cég Facebook-bejegyzésében. A nyilvános posztban arra hivatkoznak, hogy szeretnének elhatárolódni Schobert Norbitól, aki nemrég magára szabadította a népharagot azzal a megjegyzésével, hogy a házasságok azért érnek véget, mert szülés után a nők elhíznak, és a férjük már nem kívánja többé őket. 

„Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma, és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit”

– olvasható a cég közleményében. 

A cég ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy ők állnak szerződésben a Mammuttal, tehát ők bérlik az üzlethelyiséget, ahol hamarosan új, az Update-franchise-tól független üzletet fognak nyitni, és már le is szerelték az előző arculati elemeket.  

Az ügyre Norbi is reagált a Tényekben, állítása szerinte már korábban felmerült, hogy felmondják a szerződést az üzletet üzemeltető céggel. Utóbbira a cég egy újabb bejegyzésben reagált, azt állítják, hogy 22-én adták fel a levelet, amelyben a szerződés megszüntetését jelezték a Norbi Update felé.     • Tippek
  • Hírek