Egy hét alatt 500 új étterem jelent meg a Netpincéren

2020.03.19. 20:05 Módosítva: 2020.03.19. 21:30

Jelentősen megnőtt a NetPincérhez csatlakozó éttermek száma, a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések: a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkent száma miatt az elmúlt egy hétben mintegy 500 új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a vállalatot – közölte az online megrendelés alapján ételkiszállítással foglalkozó társaság csütörtökön az MTI-vel.

A NetPincéren keresztül jelenleg 2000-nél is több étteremből országosan több mint 800 településről lehet ételt rendelni. A közlemény szerint az éttermek négyötöde budapesti vagy főváros környéki, a vidéki nagyvárosokból érkező megkeresések száma pedig napról napra nő.

A vállalat közölte, hogy már a járvány előtt is több mint 2000 partnerrel dolgoztak országszerte, futárpartnereik száma is közelítette a 2000-et, március első két hetében pedig 135 új futárpartnerrel is szerződtek. Amennyiben egy futár megbetegszik, gyógyulásáig, de minimum két hétig nem dolgozhat, ugyanakkor a csoportbesorolását – amit eddigi teljesítménye alapján ért el – megtarthatja. A NetPincérGO-rendelések 35 százalékára jelenleg az érintkezésmentes kiszállítás a jellemző, ez a tendencia a cég szerint a következő időszakban is növekedni fog.

A futárcégeket még a békeidőkben itt mutattuk be:

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!