Kiszállhat a Waberer's International főtulajdonosa

IMG 8220
2020.07.31. 14:41
Sajtóértesülésekre reagálva, a cég bejelentette, hogy a 72 százalékos tulajdonos vaéóban fontolgatja a részvényei eladását.

Meglepő közleményt adott ki a Waberer's International. A tőzsdén jegyzett szállítmányozó bejelentette, hogy a tudomására jutott egy olyan friss sajtóértesülés, amely szerint a Mid Europa Partners által menedzselt befektetési alap mérlegeli részvényeinek részleges vagy teljes értékesítését.

A Mid Europa a Waberer's számára megerősítette, hogy megbízta a Rothchild-ot annak érdekében, hogy segítse a Waberer's-ben meglevő befektetésükkel kapcsolatos stratégiaiopciók értékelését,

beleértve a társaságban fennálló részesedésük értékesítését. Ugyanakkor bizonytalan, hogy a Mid Europa meglévő részesedését egészben, vagy akár részben értékesíti-e.

A közleményben található egyes információk a közlemény közzétételéig bennfentes információnak minősülhettek a piaci visszaélésekről szóló 596/2014/EU rendelet 7. cikke szerint.- írja a cég.

A társaság részvényei régóta lejtmenetben vannak, az elmúlt három évben már a tőzsdén is jegyzett társaság értékpapírjainak kurzusa 5100 forintról, 1045 forintig apadtak.

Borítókép: Ajpek Orsi / Index