Eszter, Eliza
EUR 382,91 Ft
USD 356,78 Ft
14 °C
24 °C

Már csak néhány napjuk maradt a cégeknek a beszámolók leadására

2020.09.25. 15:39

Közeledik a cégek beszámolási határideje, amely Palkovics László innovációs és technológiai miniszter áprilisi bejelentése alapján 2020. május 31-ről szeptember 30-ra módosult.

Mind ez idáig a cégeknek az előző üzleti év elszámolásait tavasz végéig kellett elkészíteniük, és feltölteniük a NAV rendszerébe.

A közzétett beszámolók egyik legfontosabb szerepe, hogy fenntartsa a pénzügyi bizalmat a gazdaság szereplői között. Így nyilvánosan lehet megtekinteni a cégek bevételeit, vagy akár nyereségét, illetve hogy csődeljárás alatt van-e a társaság.

A szakemberek javasolják, hogy a cégek – amelyek száma a KAVOSZ adatai szerint több mint 500 ezer – ne  várjanak az utolsó percig, mert technikai problémák is felmerülhetnek, ahogy az a héten történt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla