Nincs dolguk az Aegon ügyfeleinek

2020.11.30. 10:48 Módosítva: 2020.11.30. 11:55

A tulajdonosváltás nem érinti az ügyfelek szerződéseit, azok változatlan feltételekkel tovább élnek – közölte az Index megkeresésére az Aegon Magyarország.

Minden szerződés érvényes, és kárt is ugyanolyan magas színvonalon rendezünk, ahogy eddig

– közölte a biztosító. A szükséges felügyeleti és versenyhivatali engedélyek után a cég átkerül a Vienna Insurance Grouphoz. Az Aegon bejelentése szerint

az Aegon Magyarország a jövőben a Vienna Insurance Group (VIG) tagjaként folytatja munkáját, beleértve ebbe a biztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelési üzletágát.

A tulajdonosváltás az Aegon ügyfeleit nem érinti, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. ügyfélszerződései változatlan feltételekkel érvényesek. Az ügyfelek kiszolgálása és az új biztosítások értékesítése is az eddig megszokott rendben folytatódik – derült ki a biztosító hétfői közleményéből. A tranzakció a Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban működő leányvállalatokat érinti. Az adásvétel a Magyar Nemzeti Bank jóváhagyását követően valósul meg, várhatóan 2021 második felében.

„Ügyfeleink változatlan kiszolgálásban részesülnek, az érvényben lévő biztosítási szerződések és ügyfélszámlák változatlan feltételekkel érvényesek. A tulajdonos személyének változása nem érinti az ügyfélkiszolgálási folyamatainkat, a minőségi követelményeinket és a partnerszerződéseinket sem. Az ügyfeleknek és a szerződéses partnereinknek a tulajdonváltás miatt tehát nincs semmi teendőjük” – idézi a közlemény Zatykó Pétert, a társaság vezérigazgatóját.  • Bérelnék
  • Bankszámla