Orbán Ráhel céget alapított, férje, Tiborcz István is tovább terjeszkedik

2021.07.28. 08:31

Odu Store néven alapított céget Orbán Ráhel, a vállalkozásban Orbán Viktor miniszterelnök lánya egyben az ügyvezetői pozíciót is betölti. Mindeközben férjének, Tiborcz Istvánnak is kinőtt egy újabb cége a földből – adta hírül az Mfor.

Bő egy hónapja írta meg az Index, hogy Orbán Ráhel egyre nagyobbakat lépked előre az üzleti életben: akkor ügyvezető lett Tiborcz István BDPST Koncept Kft. nevű cégében. A cég a Tiborcz István tulajdonában lévő hasonnevű ingatlanos cégcsoport, a BDPST Group leányvállalata. Mint ismert, a BDPST Zrt. az a cég, amely névhasználati pert bukott el a hasonló nevű BDPST ROCK Rádióval szemben, miután Tiborczék névhasonlóság, illetve a jó hírnév esetleges megsértésére hivatkozva eljárást indítottak velük szemben.

Az Mfor szerint az Orbán Ráhel tulajdonában és vezetése alatt álló Odu Store Kft.-t június végén jegyezték be.

A 3 millió forintos jegyzett tőkével alapított cég fő profiljába az ipari jellegű bolti kiskereskedelem tartozik, vagyis gyakorlatilag minden, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru.

Valószínűsíthetően a ruha- illetve textilipari tevékenység lesz a meghatározó, a cég teljes tevékenységi körén belül is ez a domináns. Az Odu Store-t Budapesten, a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be.

Eközben Orbán Ráhel férje, Tiborcz István a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-n keresztül egy újabb céget alapított Leonstrella Kft. néven, amelynek fő tevékenysége a saját tulajdonú, bérelt ingatlanok bérbeadása, illetve üzemeltetése. A szintén 3 milliós jegyzett tőkével elindított cég ügyvezetője Malik Zoltán, aki Tiborcz István számos más érdekeltségében is fontos pozíciókat tölt be.