Kedvezményes fizetéssel segít a Díjbeszedő Faktorház

2022.03.11. 11:24
A családoknál a járványhelyzet miatt kialakult fizetési nehézségek könnyítésére a Díjbeszedő Faktorház Zrt. kedvezményes fizetési lehetőséget biztosít a hátralékkal rendelkező ügyfelek számára a 2020. január elseje előtt keletkezett tartozás összegére vonatkozóan.

A kampány keretében, amennyiben az ügyfél a teljes hátralékot 45 napon belül rendezi, elengedésre kerül a 2020. január elseje előtt keletkezett hátralékra, a kifizetés napjáig járó késedelmi kamat, valamint a hátralékhoz kapcsolódó, a követeléskezelés során felmerült költségek egy része – olvasható a szerkesztőségünknek küldött közleményben.

A tartozás rendezésével az ügyfél mentesül az ilyenkor szokásos jogi eljárások alól is.

A kampány részleteiről a Társaság dbrt.hu és dbfaktor.hu honlapján, valamint ügyfélszolgálatán, a +36-1-510-0899 telefonszámon lehet érdeklődni.

Amint arról korábban az Index is beszámolt, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is fizetési kedvezménnyel segít a köztartozások megfizetésénél. Amennyiben valaki a személyijövedelemadó-bevallásában a visszajáró összeg kiutalását kéri, de van köztartozása, akkor érdemes a bevallás benyújtása előtt fizetési kedvezményt kérnie a NAV-tól.