Ismét üléseznek a keresztény vállalkozók

2022.03.21. 11:31
Március 30-án tartják Budapesten a IV. Országos Keresztény Vállalkozói Konferenciát, amelyen háromszáz olyan üzletember jelenik meg, aki számára fontos a keresztény hit és értékrend.

A koronavírus-világjárvány miatt kétéves kihagyás után rendezik meg újra a Keresztény Vállalkozói Konferenciát, amelyen az előző évekhez hasonlóan tudós, vállalkozó és egyházi személy is színpadra lép.

Az idei eseményen prof. dr. Sótonyi Péter Corvin-lánccal kitüntetett patológus szakorvos, a Magyar Tudományos Akadémia tagja hitet tesz amellett, hogy 

a földi létünk nem minden. 

Jelasity Radován, az Erste elnök-vezérigazgatója mellett előadást tart még a népszerű mentálhigiénés szakember és katolikus pap, Pál Feri is. 

Az ukrán–orosz konfliktus hatásairól és a jelenkor keresztényüldözéséről beszél majd Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Mások mellett még Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek és rendezvényhelyszínek, cateringes vállalkozás vezetője és a marketingszoftveréről ismert Csepregi Balázs hitvalló keresztény vállalkozó is előadást tart majd.