2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia

Csúcsvezetőket igazolt a 4iG

2022.07.01. 10:52
Fontos személyi változásokat jelentett be a 4iG vezetése a telekommunikációs üzletág integrációs folyamatainak támogatására.

A hazai és a nemzetközi távközlési piacon is meghatározó portfólióval rendelkező 4iG csoport idén tavasszal kezdte meg távközlési vállalatainak stratégiai átalakítását és a társaságok integrációját. Közleményük szerint a folyamat célja, hogy a vállalatok hatékonyabban használják ki a csoporton belüli együttműködési lehetőségeket, illetve az üzleti működés területein jelentkező szinergiákat.

A 4iG bejelentése szerint új csúcsvezetők érkeznek a telekommunikációs vállalatok élére.

Király István, Tábori Tamás, Budafoki Róbert és Bőthe Csaba
Király István, Tábori Tamás, Budafoki Róbert és Bőthe Csaba
Fotó: 4iG
  • A 4iG Nyrt. távközlési divíziójának irányítását az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójaként Király István veszi át július 1-től, akit a DIGI Csoport élén ügyvezetőként Tábori Tamás vált.
  • A 4iG nemzetközi távközlési portfóliójának irányítására új szervezeti egység jön létre tiranai központtal. A 4iG International vezetője Budafoki Róbert, aki az albán és a montenegrói leányvállalatok ügyvezetéséért, illetve integrációs feladataiért felel.
  • Az előzetes bejelentésnek megfelelően a magyar távközlési infrastruktúra meghatározó szereplője, az Invitech ügyvezető igazgatója Bőthe Csaba lesz július 1-től, aki Gerald Grace-t váltja a társaságnál.

A cégcsoport közlése szerint stratégiai céljuk a vállalat konszolidálása, valamint egységes szervezeti és irányítási struktúrával rendelkező vállalatcsoport kialakítása, amely egységes márkanév alatt, piaci súlyának megfelelő hatékonysággal képes fellépni a magyarországi és a nemzetközi piacokon.