16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Folytatja stratégiai átalakulását a DIGI Csoport

2022.09.29. 17:06
A DIGI három leányvállalata – az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a Digi Infrastruktúra Zrt. – 2022. december 31-én beolvad anyavállalatába, azaz a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-be. Az Invitel és az I-TV ügyfeleinek sem a számlabefizetésben, sem a szolgáltatások igénybevételében nem jelent változást a társaság beolvadása.

A szervezetek összevonása a költségek csökkenése mellett hozzájárul a vállalati működés és az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javulásához. A DIGI Csoport vállalati működése észszerűsítésének következő lépéseként leányvállalatainak beolvadásáról döntött. Ennek megfelelően 2022. december 31-én az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a DIGI Infrastruktúra Kft. egyesül a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel, amely jogutódként veszi át a megszűnő cégek tevékenységeit.

A leányvállalatok beolvadásának célja a vállalatcsoport belső folyamatainak racionalizálása és a költségek csökkentése mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javítása.

A társaságok egyesülését követően mindhárom szolgáltató előfizetőinek a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. állítja majd ki a számlát, azonban a változás sem a szolgáltatásokban, sem pedig a számlabefizetésben vagy az ügyfélszolgálat elérhetőségeiben sem jelent változást. Az Invitel és az I-TV Zrt. ügyfelei novemberben részletes tájékoztatást kapnak majd az összeolvadással kapcsolatos fontosabb tudnivalókról. Az I-TV-előfizetők kiszolgálása továbbra is az együttműködő helyi szolgáltatókon keresztül történik.

A jelenlegi gazdasági környezetben különösen nagy szerepe van az erőforrások észszerű kezelésének. A DIGI célja, hogy a magyar piac hosszú távon is fejlődni képes szereplője maradjon, és stabil munkakörnyezetet biztosítson

– mondta Tábori Tamás, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, aki hozzátette: „A társaságok egyesülése előnyös lesz az ügyfelek számára is, egyszerűsödik az ügyfélkiszolgálás és az ügyintézés, a későbbiek során pedig az egységes működés új integrált szolgáltatások bevezetését teszi majd lehetővé a társaságok szolgáltatási területein.”

Stratégiai átalakulás és az erőforrások optimalizálása

A DIGI 2022 tavaszán kezdte meg működésének stratégiai átalakítását az erőforrások optimalizálása érdekében. A folyamat fontos lépése az idei év második felére tervezett cégegyesítés és a társaságok beolvadásának lezárása. Az észszerűsítési folyamat támogatja a zavartalan ügyfélkiszolgálást, a magas szintű és kedvező ár-érték arányú szolgáltatások biztosítását.

A széles körű szolgáltatási portfólióval rendelkező DIGI a magyar vezetékes hang-, internet- és televíziós műsorszolgáltatási piac második legnagyobb szereplője, a 4iG csoport tagja. A DIGI országszerte több mint 1,1 millió előfizetőt szolgál ki, és több mint 2,4 millió, bevételt biztosító szolgáltatással rendelkezik.

A társaság csúcstechnológiás előfizetői végpontig kiépített optikai hálózatának (FTTH – Fiber to the home), megerősített gerinchálózati és műholdas infrastruktúra-fejlesztéseinek köszönhetően az ország bármely pontján képes magas minőségű szolgáltatást biztosítani. A DIGI 2019 májusában indította mobil telekommunikációs szolgáltatását Magyarországon. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat 2509, saját tulajdonú bázisállomással rendelkezik – olvasható a cég közleményében.   • Hírek
  • Hírek