Fontos határidőre emlékeztet az MVM, nem árt figyelni

DSC5723
2022.10.17. 16:41
Hétfőn az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy a veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás kedd éjfélig igényelhető az MVM Next üzleti ügyfeleknek szóló honlapján.

Az október 14-i Magyar Közlönyben megjelentek alapján azok a nem lakossági felhasználók igényelhetnek veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátást,

AKIKKEL AZ EDDIGI SZOLGÁLTATÓJUK NOVEMBERTŐL NEM HOSSZABBÍTOTT SZERZŐDÉST.

A vállalat ismertette, hogy a veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás igénybevétele érdekében az arra jogosult felhasználó 2022. október 18-án éjfélig tehet elektronikus nyilatkozatot a társaság üzleti ügyfeleknek szóló honlapján.

A felhasználó és az MVM Next között a hiánytalan nyilatkozattétellel földgázkereskedelmi szerződés jön létre a 2022. november 1. és december 31. közötti időszakra, a szerződés létrejöttéről az MVM Next elektronikus úton tájékoztatja majd az érintetteket.

Amennyiben a tapasztalatok alapján úgy látja az MVM Next, hogy szükséges a nyilatkozattételi határidő meghosszabbítása, szakmai javaslatot fog tenni a jogszabályban foglalt határidő meghosszabbítására – jelezte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., amit az MTI összegzett.

(Borítókép: Gorondy-Novák Edit / Index)