Módosult az MVM online ügyfélszolgálata és az applikáció is

2022.10.28. 14:22
Könnyebben módosíthatják a jövőben az MVM ügyfelei a fogyasztási jelleggörbe alapját képező súlyozási kulcsot, miután az online ügyfélszolgálat mellett az applikáció is új funkciót kapott.

Új funkcióval bővült az MVM online ügyfélszolgálata és az MVM Next applikációja. A döntésnek köszönhetően az ügyfelek könnyedén módosíthatják az úgynevezett fogyasztási jelleggörbe alapját képező súlyozási kulcsot – tájékoztatta a vállalat az MTI-t.

A közlemény szerint a felhasználás jellegének módosításához már nem szükséges az MVM személyes vagy telefonos ügyfélszolgálatának felkeresése, az új online funkcióval ugyanis mindez otthonról is elintézhető.

Ha az ügyfél még nem regisztrált az MVM Next online ügyfélszolgálatára, könnyedén megteheti néhány kattintással az onlineugyintezes.mvmnext.hu címen elérhető oldalon – tették hozzá.

Mint írják, érdemes letölteni az MVM Next applikációt is, hiszen az online felületen az ügyfelek sorban állás nélkül, online intézhetik ügyeiket, többek között elektronikus számlát igényelhetnek, és megtekinthetik, illetve befizethetik azokat.

Az MVM közleményében arra is emlékeztetett, hogy a rezsicsökkentett áron igénybe vehető kedvezményes mennyiség a gázfelhasználás módjától függetlenül egységes. Az ügyfelek mindkét felhasználási profilban a jogszabályban meghatározott 63 645 megajoule, legalább 1729 köbméter földgázra jogosultak rezsicsökkentett áron – fűzték hozzá.