A Lidl is lépett, ismét árat csökkent az áruházlánc

2023.03.13. 15:56 Módosítva: 2023.03.13. 19:10
A Lidl Magyarország ismét 70 termék fogyasztói árát csökkentette, köztük olyan pékárutermékekét, mint a félbarna kenyér, a fehér kenyér vagy a fahéjas tekercs. A pékáruk mellett a baromfirudacskák ára is jelentős mértékben csökkent.

Amint arról az Index is beszámolt, a SPAR Magyarország is felveszi a kesztyűt az élelmiszerárak letöréséért vívott harcban, ahol ettől a héttől terméktől függően 5 és 39 százalék közötti árcsökkenéssel szembesülhetnek a vásárlók.

A Lidl Magyarország most közleményében azt írta, január eleje óta folyamatosan csökkenti a fogyasztói árakat. Ez idáig több mint 300 termék árát mérsékelte a vállalat, amelyek között helyet kaptak a különféle tejek és tejtermékek, így például a sajtok és a vajak, a száraztészták, a rizs, de számos egyéb élelmiszerért kevesebbet kell már fizetni a tavalyihoz képest.

Március 13-tól pedig újabb, 70 terméket érintő árcsökkentéssel szeretnénk támogatni a magyar embereket

– emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

17 pékáru ára mérséklődött

Az áruházlánc kínálatában elérhető tartósan árcsökkentett termékek között szerepelnek olyan termékek is, mint például

  • a szendvicsfeltét, aminek 11 százalékkal mérséklődött az ára,
  • vagy a gyorsfagyasztott csirkemáj (500 gramm), ami 499 forintos áron érhető el, vagyis 16 százalékkal kell érte kevesebbet fizetni.
  • Jelentős mértékben, 29 százalékkal csökkent a nassolni vágyók körében népszerű Alesto kaliforniai dióbél ára is, ami az eddigi 1699 forint helyett 1199 forintért szerezhető be.