Komoly változás jön a SZÉP-kártyáknál

2023.04.11. 14:35
A MKB Bank és a Takarékbank egyesülésével változás lép életbe a MKB SZÉP kártyáknál. Május elsejétől a cafeteriakártya új neve MBH SZÉP Kártya lesz.

Április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, a Takarékbank és az MKB Bank. Az egyesült bank május 1-jétől MBH Bank néven folytatja működését. A változás azonban a MKB Bank által kibocsátott SZÉP-kártyára is kihat – írja a termalonline.hu.

A cafeteriakártya új neve az egyesüléssel összhangban MBH SZÉP Kártya lesz. A meglévő kártyákkal nem lesz gond, a 2023. május 1. előtt kibocsátott kártyák a lejáratukig használatban maradnak, valamint a kártyához tartozó számlaszám is változatlan marad.

Május 1-jétől az mbhszepkartya.hu oldalra, valamint az MBH Szép Kártya App alkalmazásra automatikusan átirányítják az ügyfeleket. Az online ügyintézéshez használt azonosítók és jelszavak nem változnak.

Mint megírtuk, az április 30-i fúziót követően MBH Bank Nyrt. néven, egységes márkanévvel és arculattal működik tovább az egyesült MKB Bank és a Takarékbank.