2024. június 14. 21:00
Németország
Skócia

Forradalmi újítás érkezett a Revoluttól, már Magyarországon is elérhető

2023.04.19. 20:53
A Revolut újításának köszönhetően ügyfeleik közös számlát tudnak nyitni két bankkártyáról. Az új funkció nagy segítség lehet a családtagoknak, barátoknak és pároknak. A közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők, és miért szeretnék a számlát, ahogyan arról sem, hogy együtt élnek-e.

A Revolut pénzügyi technológiai vállalat az utóbbi időben fontos változásokat jelentett be. Legutóbb arról tájékoztatták ügyfeleiket, hogy ezentúl láthatják majd egymás teljes nevét és profilképét, ha a keresés pontosan megegyezik a felhasználónévvel (Revtag), valamint a Revolut-csomagot, amellyel az adott személy rendelkezik.

A cég emellett módosítja az általános szerződési feltételek egyoldalú változtatásokra vonatkozó, 25. alpontját is. Ezáltal egyértelműbb és könnyebben érthető lesz, hogy a Revolutnak mikor áll jogában ezeket módosítani, valamint biztosítja a Revolut-számla zavartalan használatát.

Továbbá módosították az általános szerződési feltételeket, hogy tisztázzák, hogyan lehet kezelni a kereskedő által kezdeményezett fizetésekhez való hozzájárulást. Kiemelték, hogy az ügyfeleknek jelenleg nincs semmilyen teendőjük.

Közös számlanyitási lehetőség

A pénzügyi óriás most egy sokakat érintő problémára talált megoldást. A legújabb funkció a pároknak lesz nagy segítség, akik közös számlát tudnak létrehozni két külön kártyával. Az újításnak köszönhetően a felhasználók a Revolut-applikációban létrehozhatnak egy plusz közös számlát, amelyet két ember közösen használhat – legyen szó családtagokról, barátokról vagy párokról.

A közös számlanyitáshoz (amelyről ide kattintva tudhat meg több információt)

  • mindkét félnek 18 évesnek vagy annál idősebbnek kell lennie,
  • Revolut-ügyfélnek kell lenniük,
  • mindkettejüknek ugyanabban az országban kell tartózkodniuk,
  • ugyanahhoz a Revolut-alvállalathoz kell tartozniuk,
  • egyikük sem lehet egy másik közös Revolut-számla tulajdonosa.

Fontos továbbá megjegyezni, hogy a közös számlák létrehozásához az ügyfeleknek nem kell beszámolniuk arról, hogy kik ők, és miért szeretnék a számlát, ahogyan arról sem, hogy együtt élnek-e.