Albert, Lipót
3 °C
12 °C

VIP-adósokkal foglalkozott a letartóztatott NAV-osztályvezető

sh
2018.09.10. 09:38

A kiemelt ügyek osztályát vezette a Nemzeti Adó-és Vámhivatal múlt héten letartóztatott dolgozója – írja a Blikk

A magas beosztású NAV-ost hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével gyanúsítják. A lap értesülése szerint a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai a NAV egyik legtapasztaltabb dolgozóját tartóztatták le múlt héten, akinek az osztálya az 500 millió forint fölötti tartozást felhalmozó ügyfelek cégpapírjait vizsgálta.

Csütörtökön írtuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal óbudai központjában őrizetbe vették a NAV közép-magyarországi bűnügyi igazgatóságának osztályvezetőjét, amiért hagyta magát megvesztegetni. Az ügyészség a hírt megerősítő közleményében nem közölt semmi részletet magáról a bűncselekményről, csak azt, hogy a nyomozásban a KNYF ügyészei szorosan együttműködnek a NAV bűnügyi főigazgatóságával.

A VOLT OSZTÁLYVEZETŐ A HIVATALI VESZTEGETÉS ELFOGADÁSÁNAK BŰNTETTÉÉRT KÉT ÉVTŐL NYOLC ÉVIG TERJEDŐ SZABADSÁGVESZTÉST KAPHAT.

A Blikknek egy NAV-alkalmazott névtelenül megerősítette, hogy a korábbi értesüléssekkel szemben a letartóztatott osztályvezetőt nem bilincsben vitték el a NAV-központból.

(Borítókép: A N emzeti Adó- és Vámhivatal óbudai központja a Google Street View képén)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VIP-adósokkal foglalkozott a letartóztatott NAV-osztályvezető

Az egyik legtapasztaltabb NAV-osról lehet szó.

112 · Sep 10, 2018 09:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?