Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leáll a hitelezéssel az Aegon

2014.03.17. 18:44

A lakossági hitelek iránti kereslet visszaesése, a bizonytalan piaci helyzet, a magas kockázat és a további veszteségek elkerülése végett az Aegon csoport Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy nem biztosít további forrást a csoport magyarországi hitelezési tevékenységéhez – írja a Bankráció.hu.

A meglévő ügyfeleik számára a bank és biztosító részéről ez nem jelent változást, a folyamatban lévő ügyeket még elintézik, március 17-ig még új hitelkérelmeket is befogadnak. A közlemény szerint az Aegon bízik benne, hogy csak átmenetileg kell leállítania a hitelezést, és azt ígérik, amennyiben a piac megengedi, azonnal reagálni fognak.

Az Aegont az Index is megkereste azzal kapcsolatban, hogy tényleg beszüntetik-e a hitelezést, és hogy ez összefüggésben van-e az Alkotmánybíróság mai döntésével. Amint választ kaptunk, frissíteni fogjuk a cikkünket.