Fülöp, Evelin
EUR 392,48 Ft
USD 366,88 Ft
13 °C
27 °C

Ön mit veszített a brókerbotrányban?

2015.03.31. 10:46

Valutaváltó

Magyarország már több mint egy hónapja a brókerbotrányok lázában ég. Ha most úgy is fest, hogy a Buda-Cashben nem, de a Quaestorban továbbra is valószínű, hogy milliárdok vagy tízmilliárdok vesztek el, és akár tízezernél több kisbefektető futhat a pénze után. A hosszú évek óta tartó csalásokban és pilótajátékokban a keményen dolgozó kisemberek, kisnyugdíjasok, kis cégek és civil szervezetek pénzei tűntek el. 

Az utóbbi hetekben több olyan történetet is hallottunk, hogy valaki évtizedek munkájával megspórolt pénzét fektette Quaestor kötvényekbe, amikből legfeljebb azt a hat milliót láthatja majd viszont, amit a Befektető-védelmi Alap talán megtérít a Quaestor fiktív kötvényei után - de még ez sem érvényes minden Quaestor kötvényesre. Sokan lesznek, akik a megtakarításaik felét vagy negyedét kapják csak vissza, vagy még kevesebbet.

Ha tud ilyen történetet, vagy esetleg ön is károsultja valamelyik brókercégnek vagy hozzá kötődő banknak, írja meg nekünk

Egy cikkben, természetesen nevek nélkül szeretnénk összegyűjteni a károsultak történeteit. Várjuk a leveleket, amikben leírják, hogy önök, vagy ismerőseik:

  • Mennyi pénzt vesztettek el a brókerbotrányokban?
  • Ez mennyi idő alatt gyűlt össze?
  • Mire szerették volna költeni?
  • Tudják-e, hogy mire számíthatnak a brókercégektől vagy a hatóságoktól, viszontlátják-e még a megtakarításaikat?
Leveleiket a tema+brokerbotrany@mail.index.hu email címre várjuk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás