Erik, Alexandra
EUR 382,94 Ft
USD 364,22 Ft
9 °C
23 °C

Luxustárgyalót épít a jegybank

2015.11.05. 22:37

Valutaváltó

A Bajcsy Zsilinszky út 78. (Eiffel Palace) 7. emeletén kialakítandó 484 m2 nagyságú exkluzív tér megvalósítása kér ajánlatokat a jegybank a Közbeszerzési Értesítő szerint.

A kiírás szerint a térben lesz egy 24 fős, a teraszhoz tájolt elnöki tárgyaló, egy klubkönyvtár (open-space jellegű kisebb közösségi tér az exkluzív kilátást biztosító épületsarok felé pozicionálva), és egy szuperkönyvtár (részben a klubkönyvtár open-space teréhez kapcsolt tér digitális dokumentumok elérésére), két multifunkciós tér, valamint technikai és catering helységek.

Az Magyar Nemzeti Bank (MNB) a főváros egyik legdrágább irodaházát, az V. kerületben található márciusban átadott Eiffel Palace-t tavaly augusztusban vette meg. A jegybank akár 11-12 milliárdot is fizethetett az offshore cégek mögött rejtőző tulajdonosoknak. Az épületet az adásvétel előtt nemsokkal még másfél milliárddal olcsóbban hirdették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek