Ingatlanos oldalt indít a CIB

2016.02.08. 11:13

Valutaváltó

A CIB Csoport az elmúlt időszakban jelentős érdeklődést tapasztal értékesítésre kínált, elsősorban a korábbi években visszavett kereskedelmi és ipari ingatlanjai iránt, ezért a bankcsoport most új honlapot indított, ahol a cég tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető, legyen szó kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, fejlesztési, ipari vagy iroda, illetve lakó típusú ingatlanokról (az oldalt ide kattintva érheti el).

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. mostanában több ingatlant ad el az ingatlanpiac felfutása miatt. Az új honlap elsődleges célja az érdeklődők egyszerű, gyors és hiteles informálása, keressenek akár vásárlási, akár befektetési céllal ingatlant. A weboldal elindítása hiánypótló lépés volt a piac jelenlegi legnagyobb, és egyik legmeghatározóbb szereplőjétől. A honlapon elérhető értékesítésre kínált ingatlanok összértéke eléri a 210 millió eurót.

Az új oldalon az egyes ingatlanok típusától függően minden érdemi információ elérhető, legyen szó a területre, méretre utaló adatokról, az ingatlan eredeti funkciójáról és a hasznosítás lehetőségeiről, az övezeti besorolásról, beépíthetőségről, a bérlői információkról vagy az ingatlan eladási áráról.