Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nevet változtat az FHB Bank

2018.04.10. 09:24

Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. néven folytatja tovább az FHB, ezt jelentette be az ügyfeleinek a bank. A cég, amely a Takarék csoport tagja, pontosabban a bank köré szervezték a takarékszövetkezetek integrációját, várhatóan április közepétől vált nevet. Az FHB Jelzálogbank neve pedig Takarék Jelzálogbank Nyrt.-re változik.

A bank ügyfeleknek küldött üzenete szerint "A célunk felépíteni Magyarország egyik legnagyobb bankcsoportját, annak érdekében, hogy egy olyan stabil, tőkeerős bankcsoport jöhessen létre, amellyel Ügyfeleink a lehető legkényelmesebb módon vehetik igénybe modern, ügyfélbarát banki szolgáltatásainkat. Hosszú út áll még előttünk, addig is fontosnak tartjuk, hogy a Takarék Csoporthoz való tartozásunkat Bankunk új neve is kifejezze." A névváltoztatás a bank ügyfeleinek szerződéseit nem érinti, az ügyfeleknek az FHB levele szerint semmilyen teendője nincs.