Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvan, melyik 15 fiókját zárja be az MKB

2018.10.02. 10:37

Az MKB Bank két ütemben, 15 bankfiókot szüntet meg Budapesten és vidéki városokban a következő időszakban - közölte a bank kedden az MTI-vel. Azt, hogy fiókokat tervez bezárni a Mészáros Lőrinc cégbirodalmához tartozó bank, azt már a múlt héten tudni lehetett, de most már azt is közölte az MKB, hogy mely fiókok szűnnek meg a közeljövőben. 

A közlemény szerint a bank költséghatékonyságának javítása, valamint a fenntartható nyereséges működésének érdekében alakítja át fiókhálózatát. Az MKB az érintett munkatársainak kétharmadát tovább foglalkoztatja.

  • Október 31-i hatállyal megszűnik az MKB váci, solymári, tatai, kalocsai bankfiókja, valamint a budapesti Allee és a szegedi Árkád üzletközpontokban lévő egység.
  • November 30-i hatállyal a bank bezárja Budapesten a Westend és a Türr István utcai fiókját, továbbá a balatonfüredi, az esztergomi, a keszthelyi, a balassagyarmati, a hatvani, a kazincbarcikai és az orosházi fiókját.

A megszüntetésre kerülő fiókokban számlát vezető ügyfeleit a bank tájékoztatja a szükséges tudnivalókról. Az MKB többségi tulajdonosa a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő  Konzum Befektetési Alapkezelő.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas