16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

A Takarék beszáll Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik alkuszcégének cégébe

2020.05.05. 16:31

Valutaváltó

Huszonöt százalékos tulajdonrészt vásárolt az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonát képező HUNBankbiztosítás Kft.-ben. - közölte az MTB az MTI-vel kedden.

A megállapodás értelmében a Takarékbank országos fiókhálózatában a harmadik negyedévben elindul a lakossági, kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati biztosítási termékek értékesítése.

A közleményben idézik Vida Józsefet, a Takarékbank elnök-vezérigazgatóját, aki szerint a megállapodás mérföldkőnek számít a magyarországi bankbiztosítási szektorban, hiszen az eddig megszokott egy bank, egy biztosítós modell helyett az új kezdeményezés több biztosítós értékesítési modellt valósít meg. Ez lehetőséget teremt arra, hogy szeptembertől a biztosítási piac valamennyi szereplőjének termékeiből választhassanak az ügyfelek a Takarékbank fiókhálózatában - tette hozzá.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Keszthelyi Erik cége volt, amely pár év alatt letartolta a biztosítási brókerpiacot és sorra kapta az állami megbízásokat. Keszthelyi cége profitabilitásában egy időben Mészáros Lőrinc cégeit is lekörözte, aki 2018 tavaszán be is szállt a cégbe feleségével együtt.   • Hírek
  • Hírek