Marcell
19 °C
32 °C

Innovációs díjakat osztott a Napi Gazdaság

2009.11.26. 17:43

A kisvállalati kategóriában a TerminArtors.com – Patmos Kft., a középvállalati kategóriában a Kürt Zrt., míg a nagyvállalati kategóriában a Vodafone Magyarország Zrt. kapta a Napi Gazdaság Innovációs Díját.

A TerminArtors.com – Patmos Kft. többek között azzal érdemelte ki a díjat, hogy a képzőművészet köré szerveződő, angol nyelvű nemzetközi közösségi portál ötlete és a megvalósítás is egyedülálló: az oldal alapját képező  gigantikus festményadatbázis és a művészeti terepen szokatlan web 2.0-s közösségi platform kiemeli mind a művészeti, mind a webes projektek közül.

Aki már hallott a Kürt Zrt-ről, az a nevet az informatikai biztonsággal és a megsérült számítógépes adatok helyreállításával kapcsolja össze – indokolja a középvállalati innovációs díj odaítélését a Napi Gazdaság. Erős versenyhelyzetben folyamatosan bizonyít a mintegy 100 fős cég, ahol a munkatársak átlagéletkora 34 év, szinte kizárólagos erőforrásuk a szellemi tőke, rá vannak utalva a az innovatív ötletek megvalósulására, ezt sikerrel meg is oldják.

A Vodafone Magyarország Zrt. pedig a közelmúltban bejelentett új szolgáltatás, a Postafon miatt érdemelte ki a díjat.