Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Innovációs díjakat osztott a Napi Gazdaság

2009.11.26. 17:43

A kisvállalati kategóriában a TerminArtors.com – Patmos Kft., a középvállalati kategóriában a Kürt Zrt., míg a nagyvállalati kategóriában a Vodafone Magyarország Zrt. kapta a Napi Gazdaság Innovációs Díját.

A TerminArtors.com – Patmos Kft. többek között azzal érdemelte ki a díjat, hogy a képzőművészet köré szerveződő, angol nyelvű nemzetközi közösségi portál ötlete és a megvalósítás is egyedülálló: az oldal alapját képező  gigantikus festményadatbázis és a művészeti terepen szokatlan web 2.0-s közösségi platform kiemeli mind a művészeti, mind a webes projektek közül.

Aki már hallott a Kürt Zrt-ről, az a nevet az informatikai biztonsággal és a megsérült számítógépes adatok helyreállításával kapcsolja össze – indokolja a középvállalati innovációs díj odaítélését a Napi Gazdaság. Erős versenyhelyzetben folyamatosan bizonyít a mintegy 100 fős cég, ahol a munkatársak átlagéletkora 34 év, szinte kizárólagos erőforrásuk a szellemi tőke, rá vannak utalva a az innovatív ötletek megvalósulására, ezt sikerrel meg is oldják.

A Vodafone Magyarország Zrt. pedig a közelmúltban bejelentett új szolgáltatás, a Postafon miatt érdemelte ki a díjat.