Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csökkent az ipari termelés

2011.02.08. 09:31

Tavaly decemberben 11,8  százalékkal csökkent az ipari termelés novemberhez képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított előzetes adatok szerint, a termelés volumene 2010 egészében 10,5 százalékkal volt magasabb, mint 2009-ben, közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az előzetes számok alapján.

Decemberben az ipari termelés volumene 2009 decemberéhez képest 6 százalékkal nőtt a munkanaphatástól megtisztított és 8,5 százalékkal a kiigazítatlan index szerint.

Az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához képest 14,5 százalékkal nőtt 2010 novemberében a munkanaphatástól megtisztított index és a kiigazítatlan index szerint egyaránt, míg 2010 tizenegy hónapjában 10,5 százalékkal volt magasabb a termelés, mint az előző év azonos időszakában.