Eszter, Eliza
EUR 382,51 Ft
USD 356,74 Ft
14 °C
24 °C

Díjbevételt duplázott a CIG Pannónia

2011.04.19. 14:55

Az első negyedévben 8,1 milliárd forint díjbevételt ért el a CIG Pannónia Életbiztosító, ez 53 százalékkal több, mint az egy évvel korábbi, az éves terv pedig 35 milliárd forint - mondta Horváth Béla, az igazgatóság elnöke a biztosító éves rendes közgyűlését követő sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

A közgyűlés elfogadta a 2010. évi gazdálkodás adatait: a magyar számviteli szabályok szerint a mérlegfőösszeg 41,2 milliárd forinton állt az év végén, a mérleg szerinti veszteség pedig 4,88 milliárd forint volt tavaly. A nemzetközi (IFRS) számviteli standardok szerint a mérlegfőösszege 38,6 milliárd, az adózás utáni veszteség pedig 6,4 milliárd forint. Mindkét beszámoló szerinti adatok auditáltak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla