Auguszta
-3 °C
2 °C

Távozott posztjáról az OTP Lakáslízing Zrt. vezérigazgatója

2011.07.04. 19:27

Távozik posztjáról Dunavölgyi Mária, az OTP Lakáslízing Zrt. vezérigazgatója, tájékoztatott az OTP Bank. Az OTP rövid közleménye szerint Dunavölgyi Mária munkaviszonya 2011. július 4-én, hétfőn közös megegyezéssel szűnt meg.

Dunavölgyi Mária 2006 februárja óta volt az OTP Lakáslízing Zrt. első számú vezetője, korábban 1996-1998-ig a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójaként tevékenykedett. Az OTP kommunikációs osztályától az MTI arról is értesült, hogy az új vezetőt a lehető leghamarabb kinevezik az OTP Lakáslízing élére.

Dunavölgyi Máriát tavaly november elején megválasztotta elnökévé a  Magyar Lízingszövetség. A Magyar Lízingszövetség alapszabálya kimondja, hogy a lízingszövetség elnöke csak aktív cégvezető lehet, ezért az OTP Lakáslízing Zrt. éléről való távozását már hétfőn közölte a Magyar Lízingszövetséggel, mondta Dunavölgyi.

Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség főtitkára azt mondta, a lemondott elnök feladatait a lízingszövetség vezetői között szétosztották, az új elnököt egy későbbi időpontban összehívásra kerülő közgyűlés választja meg.