Bernát, Felícia
EUR 384,81 Ft
USD 364,07 Ft
8 °C
30 °C

A végtörlesztés miatt csökkent a CIG bevétele

2012.02.16. 13:25

A tavalyi negyedik negyedévben a végtörlesztés miatt kiesett új szerződések hiányában csak 28 milliárd forint díjbevételt ért el a tervezett 35 milliárd helyett a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. - közölte Gaál Csaba vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Gaál Csaba azt is elmondta, hogy terveik szerint a tőzsdei társaság legkésőbb 2014-ben nyereséges lesz. A társaság kizárólagos tulajdonában lévő CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító (EMABIT) vezérigazgatója, Csurgó Ottó arról számolt be, hogy a tavalyi úgynevezett előkészítő évben 1,9 milliárd forint állománydíjú szerződést kötöttek cégekkel, idén pedig kiterjesztik tevékenységüket a lakosságra is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek