Kisebb az EasyJet vesztesége

2012.03.26. 12:53

A vártnál kisebb veszteségre számít az EasyJet üzleti éve márciussal végződő első félévében a költségtakarékossági intézkedéseknek, a kedvező téli időjárásnak, valamint a pótlólagosan felszámított díjtételeknek köszönhetően.

Európa második számú fapados légitársasága arra számít, hogy az adózás előtti veszteség 110-120 millió fontsterling lesz a korábban várt 140-160 milliós mínusszal szemben.

A vállalatvezetés szerint a vártnál kedvezőbben alakult az egy ülésre vetített kihasználtság is, 10 százalék körüli mértékben nőtt, míg korábban csak egyszámjegyű bővülést vártak.

Az EasyJetnél kiemelték: úgy következett be az eredményjavulás, hogy közben az üzemanyagköltség 100 millió fonttal emelkedett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla