Világhírű lett a mezőkövesdi benzinár-csökkenés

2017.11.13. 19:50

Tállai András NAV-elnök, a Mezőkövesd focicsapat tulajdonosa és a város korábbi fideszes országgyűlési képviselője ismét az amerikai címlapokra tette Magyarországot, a világ egyik legbefolyásosabb üzleti hírügynöksége, a Bloomberg ugyanis címlapon hozza, hogyan sikerült Tállainak egy személyben csökkentenie a benzin és a gázolaj árát Mezőkövesden. 

Ahogy szombaton írtuk, a politikus egy Facebook-bejegyzésben számolt be arról, hogy miután állampolgárok panaszkodtak neki a drága üzemanyag miatt, ő egyeztetett a Mollal, ennek eredményeként pedig Mezőkövesden a benzin 11, a dízel pedig 5 forinttal lett olcsóbb. 

A Bloomberg "Így kell Magyarországon csökkenteni a benzin árát" című cikkében megemlíti, hogy miközben Tállai elintézte a földijeinek a benzinár-csökkentést, az országban átlagosan 16 forinttal drágult a benzin és 11 forinttal a gázolaj az elmúlt időben. A hírügynökség tudósítója kereste a Molt, hogy tényleg az Orbán-kormány tagjainak bemondására csökkentik-e az üzemanyag árát azok választókerületeiben, de az olajtársaság nem kívánt válaszolni.   • Hírek
  • Támogatások