Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Pantel megvásárolta a Novacomot

MTI
2002.09.19. 13:54
A PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. megvásárolta a szintén alternatív távközlési szolgáltató vállalatot, a Novacom Távközlési Kft.-t - közölte Törő Csaba, a PanTel vezérigazgatója az MTI-vel.

A két társaság a szerződést csütörtökön írta alá, ám az adásvételre gyakorlatilag és jogilag csak jövő év január 31-én kerül sor, akkor, ha a szerződésben kikötött feltételek teljesülnek, így például a cégeket hitelező bankok is áldásukat adják rá.

Ezen túlmenően a tulajdonosoknak is el kell fogadniuk az adásvételt, és a Novacomnak is teljesítenie kell az előre meghatározott pénzügyi és gazdasági mutatókat.

Törő Csaba a vételárat nem árulta el csupán annyit közölt, hogy az összeg tükrözi a Novacom piaci értékét. A vezérigazgató elmondta, hogy a január végi összevonásig a Novacom teljesen önállóan működik, és csak ezt követően egyesítik a két céget.