Aliz
6 °C
14 °C

A Lakáskassza csökkentette az áthidaló kölcsön kamatát

MTI
2002.10.15. 15:43
A Lakáskassza-Wüstenrot Lakástakarékpénztár Rt. októbertől 2,6 százalékponttal csökkentette áthidaló kölcsöne kamatát - tette közzé a hitelintézet kedden. A közlemény szerint az eddigi 12,5 százalékos kamat helyett október elsejétől éves 9,9 százalékos kamat mellett lehet áthidaló hitelt igényelni.

Idén ezzel összesen 5 százalékponttal csökkent az áthidaló kölcsön kamata a Lakáskasszánál. Az igénylőknek változatlanul nem kell kezelési költséget fizetniük, csupán az egyszeri hitelbírálati díjat számítja fel a szakosított hitelintézet. Azok a Lakáskassza-szerződéssel rendelkezők vehetik igénybe az áthidaló kölcsönt, akik már legalább két éve folyamatosan előtakarékoskodnak, és számlaegyenlegük ez idő alatt elérte a szerződéses összeg 25 százalékát. A felvehető összeg maximuma a szerződéses összeg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?